Prvý zápas novej sezóny v Clevelande?

28. 07. 2014, 20:00 » Perličky - Autor: Vladimír Dančík


(zdroj: Nbasket.cz)
Oficiálny plán NBA by mal byť oznámený až budúci mesiac, ale už sa začínajú objavovať prvé zmienky o zápasoch v novej sezóne.

NBA by z pochopiteľných dôvodov rada otvorila sezónu niektorým z najlepších možných stretnutí a to by malo byť práve stretnutie Spurs v Clevelande proti Cavaliers.

Hovorí sa, že otvárací zápas by mal byť prvý domáci zápas LeBrona Jamesa pri svojom návrate domov, proti obhajcovi titulu - čo viac by si fanúšikovia mohli želať?

Otvárací zápas doma s Clevelandom by pre LeBrona mal byť emocionálny spôsob ako začať novú sezónu, no znamenalo by to zmenu v spôsobe, akým sa začínala sezóna v nedávnej minulosti.

V každej z posledných dvoch sezón totiž Miami Heat začínali sezónu ako obhajca titulu pred domácim publikom, pričom hráči dostali majstrovské prstene a v hale vyvesili majstrovský baner. Nebolo by fér, aby sa Spurs nedočkali rovnakého zaobchádzania.

Na špekulácie je však ešte skoro a informácia o otváracom zápase novej sezóny môže byť samozrejme pred oficiálnou verziou ešte zmenený.