Podľa Smitha si Lakers Howarda udržia

05. 03. 2013, 18:00 » Informace z klubů - Autor: Vladimír Dančík


(zdroj: Nbasket.cz)
Josh Smith sa vyjadril, že očakáva zotrvanie Dwighta Howarda v drese LA Lakers. Myslí si totiž, dokonca je o tom presvedčený, že Howard s Lakermi predĺži. V lete sa Howard stane neobmedzeným voľným hráčom a je len na ňom, kde sa vyberie.

Lakers mu pravdepodobne ponúknu čo najviac peňazí a aj samotnému Howardovi sa život v Los Angeles páči. Navyše toto nie sú slová nejakého novinára, ale Howardovho kamaráta.

Smith je jedným z jeho najlepších kamarátov z celej ligy a pred nedeľným zápasom Lakers proti Atlante Hawks v Staples Center pre Los Angeles Daily News povedal:

"Nevidím do jeho hlavy, neviem o čom premýšľa, ale myslím si, že nikam neodíde. Bol by to pre mňa šok."

Prečo?

"Dwight je lojálny športovec a lojálny človek. Neutečie len tak od problémovej situácie. Dôvodom prečo si to myslím je aj to, že som ho počul ako o tejto situácii hovorí."

Či už to je, alebo nie je pravda, ak by Lakers nakoniec opustil, o ponuky zrejme núdza nebude. Smith má však možno pravdu. A javí sa to aj z toho hľadiska, že prednedávnom sa Lakers už konečne rozbehli. Majú dobrú šancu na play-off, ale aj keby sa tam nedostali, do novej sezóny vstúpia s úplne novou identitou, s ktorou by v budúcej sezóne mohli pomýšľať aj na vyššie méty, ako len na play-off.

Josh Smith sa v lete tak isto stane voľným hráčom, ale pri ňom je takmer isté, že v Atlante neostane.