Natiahnu Clippers šnúru a vyrovnajú sa sezóne 91/92?

11. 12. 2012, 18:00 » Preview - Autor: Vladimír Dančík


(zdroj: Nbasket.cz)
Na utorok je naplánovaných 5 zápasov a určite sa bude na čo pozerať. V prvom zápase pôjde o súboj medzi rivalmi z New Yorku Knicks a Brooklynom Nets. Ďalší zápas sa odohrá v Clevelande, kde zavítajú LA Lakers, ktorí sú až na 13. mieste v konferencii. Detroit odohrá zápas s Denverom, a do New Orleans prichádza Washington. Tento hrací deň uzatvorí určite veľmi atraktívny zápas medzi Chicagom a LA Clippers.



BKN Brooklyn (11-8) - NYK New York (15-5)

Brooklyn Nets sa budú snažiť pretrhnúť svoju nepriaznivú šnúru 4 prehier v rade v ťažkom zápase proti rivalovi z New Yorku. K výhre by im mal už pomôcť aj Lopez, ktorý sa v pondelok zúčastnil tréningu, ale do posledných chvíľ nie je jasné či nastúpi. Na druhej strane bude stáť skvelý Carmelo Anthony, ktorý si v posledných ôsmych zápasoch drží priemer 30.1 bodov a nakoniec Knicks aj dovedie k vytúženej výhre.

Tip redakce Nbasket.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

CLE Cleveland (4-17) - LAL L.A. Lakers (9-12)

Lakers týmto zápasom začínajú svoju 4-zápasovú šnúru zápasov, ktoré odohrajú na palubovkách súpera. V Clevelande dúfajú, že návrat Kyrie Irvinga im pomôže a po piatich zápasoch pocítia chuť víťazstva. Irving vynechal 11 zápasov kvôli zlomenine prsta a Cavaliers z toho 9-krát prehral. Práve tento hráč by mohol byť dobrým impulzom pre hru Cavaliers, ktorý nakoniec zvíťazia.

Tip redakce Nbasket.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

DET Detroit (7-16) - DEN Denver (10-11)

Denver sú uprostred série deviatich zápasov, z ktorých osem odohrajú vonku. Pistons prvých osem zápasov v sezóne prehrali a to vrátane zápasu s Nuggets. Denver v tomto ich prvom vzájomnom zápase sezóny nemal väčšie ťažkosti a aj do tohoto zápasu idú s cieľom zvíťaziť. Nakoniec sa im to aj podarí.

Tip redakce Nbasket.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

NOH New Orleans (5-14) - WAS Washington (2-15)

Niektoré správy hovoria, že do zostavy sršňov by sa mohol vrátiť Anthony Davis a to pre najhorší tím ligy z Washingtonu neveští nič dobré. Wizards túto sezónu vonku ešte nezvíťazili a aj v tomto zápase sa budú musieť zaobísť bez zraneného power forwarda Trevora Bookera. Aj preto by si New Orleans malo pohodlne dokráčať k víťazstvu.

Tip redakce Nbasket.cz: 1

Statistické preview zápasu najdete ZDE.

CHI Chicago (11-8) - LAC L.A. Clippers (14-6)

Clippers už vyhrali šesť zápasov v rade a v Chicagu by túto šnúru chceli natiahnuť na šťastnú sedmičku. Posledne sa im to podarilo v sezóne 91/92, no zopakovať to proti Chicagu bude zložité. Nakoniec sa im to však podarí a po tesnej výhre si zo Chicaga odnesú cenné víťazstvo.

Tip redakce Nbasket.cz: 2

Statistické preview zápasu najdete ZDE.